Noutati


 • #MyColiseum.

  21.05.2018
  Coliseum Palace - территория вашего комфорта! Мы заботимся об удобстве жильцов нашего жилого комплекса и постоянно разрабатываем новые способы сделать вашу жизнь проще. Сайт http://coliseumpalace.md/ создан для удобства и экономии времени. Здесь мы размещаем текущую информацию о комплексе, акции, предложения и новости. Кроме того, каждый жилец может зарегистрироваться на сайте и получать адресные уведомления о новостях дома, лизинговых и коммунальных платежах в личном кабинете #MyColiseum.  
 •  

  Buna dimineața, prieteni!

  18.04.2018
  Răsărit de soare este un fenomen deosebit, aproape mistic. Orice început aduce după sine noi speranțe, noi realizări, o nouă viață......
 • DEBARA

  17.04.2018
  Sunteți pasionat de sport, depozitați lucrurile sezoniere sau faceți conserve delicioase? Nu doriți să aglomerați apartamentul. Noi va oferim soluția – o debara. Acum accesoriile voluminoase nu vă vor crea probleme și nu vor aminti o dată în plus de existența lor. Aranjați-le în debara și aruncați-le din minte până în sezonul următor.  
 • Atmosfera Pascală la Coliseum Palace

  05.04.2018
  Coliseum Palace face tot posibilul pentru confortul și buna dispoziție locatatilor săi.
 • Fațada ventilată la Coliseum Palace

  02.04.2018
  Fațada ventilată în Coliseum Palace nu este doar o opțiune modernă de finisare a clădirii, ea servește la izolarea și protecția pereților. Cum funcționează: Între stratul de izolație termică și partea interioară a materialului de placare este o fantă aeriană mică. Datorită circulației permanente a aerului, vaporii care ies din încăperi prin perete nu se condensează pe suprafața peretelui sau a materialului de izolare și nu afectează termenul de exploatare al acestuia. IMPORTANT: dimensiunile fantei aeriene sunt proiectate cu ajutorul unor calcule matematice complicate, luând în considerare mai multe caracteristici ale clădirii.
 • OFERTA DE SĂRBĂTORI DE LA COLISEUM PALACE

  29.03.2018
  Oferta specială de la complexul locativ Coliseum Palace: programul unic de finanțare și rata inițială pentru orice apartament – 5000 euro!
 • Доброго позитивного понедельника, друзья!

  26.03.2018
  Как начнешь неделю, так ее и проведешь! Давайте начнем последнюю неделю марта с улыбки и поделимся с окружающими. Тем более день такой солнечный :) Помните, степень доброты нашего утра зависит только от нас :) Доброго позитивного понедельника, друзья!
 • Martie înzăpezit

  22.03.2018
  Primăvara aceasta s-a dovedit a fi geroasă și bogată în zăpadă, astfel încât sarcinile personalului nostru s-au majorat. Facem cărărușe și creăm o dispoziție bună pentru locuitori chiar de dimineață. Locuitorii casei noastre nu sunt nevoiți să-și croiască drum prin nămeți, însă pe terenurile de joacă zăpada rămâne neatinsă. Poate că este ultima ocazie de a se împroșca cu bulgări de zăpadă sau de a face un om de zăpadă în acest an!