Despre proiect


Curtea privată

Un privilegiu rar întilnit în oraș - curtea privată, ideal amenajată pentru plimbări lente în aer liber, departe de vanitatea orașului. Coliseum Palace este  un complex constituit din 2 blocuri cu denumiri simbolice Imperium și Republicum. Acestea sunt ca 2 frați, care completează unul pe celălalt. O ambianță privată, exclusivă și tihnă, care atît de mult contează pentru cei care apreciază confortul, Vă așteaptă la distanță de doar 15 minute de la centrul zgomotos al orașului.

 

Planificări pentru orice gust

Coliseum Palace oferă diverse tipuri de planificări – începînd cu studio de 55 m2 și terminînd cu penthouse-uri spațioase  cu suprafața de pînă la 340m2. Oricare din planificări dispune de propria individualitate, datorită planului său individual și privirilor excelente spre parc și spre oraș. Asupra proiectului architectural și conceptului de design al complexului a lucrat o echipă de profesioniști remarcabili, fapt care a contribuit la crearea unui complex locativ, în care fiecare din apartamente posedă o indiviualitate separată și o atmosferă specială. Geamuri panoramice oferă posibilitatea de a contempla orașul în toată frumusetea lui. Optați pentru Coliseum Palace și veți alege un premium veritabil!

Parcarea subterană cu 2 nivele

Complexul locativ Coliseum Palace dispune de pacare subterană amenajată pentru 232 de locuri. Parcarea are 2 nivele și este unica în oraș, capacitatea căreia este prevăzută pentru un număr atît de mare de masini. Doar imaginați-Vă, o parcare subterană înalt tehnologizată, care corespunde standardelor  moderne:

  • acces direct de la etaj
  • paza și sisteme de supraveghere video
  • sisteme antiincendiare de ultima generație
  • încalzire
  • intensificarea semnalului telefoniei mobile

 

Amplasat între scuar și parc, în 15 minute distanță de la centrul capitalei.

Rîșcanovca este extrem de avantajos amplasată, astfel încît este comod să ajungi în orice punct al orașului. La distanță de un pas se află cafenele, restaurante, pliclinici, spital, bănci, supermarketuri, shopping centre și centre de agrement pentru copii, școli și grădinițe, fitnness centre și chiar centrul de deservicre auto, etc.

Această regiune a orașului are o particularitate remarcabilă pentru oraș: e o zonă liniștită, în care aproape că nu ajunge forfota orașului. Liniștea parcului cu poteci umbrite și a scuarului cu havuzuri predispune pentru savurarea într-un ritm lent a clipelor frumoase. Locatarii Coliseum Palace doar vor alege locul preferat pentru meditații și pllimbări.

 

Paza și sisteme de suraveghere video 24/7

Sistemul de pază în Coliseum Palace este activ 24/7 .  Este un sistem multifuncțional de securitate și acces pe teritoriul complexului, care asigură linistea locatarilor.Sisteme video de supraveghere, tehnologia accesului electronic, senzori de mișcare instalate și colaboratori profesioniști ai serviciului de securitate asigură locatarilor gradul înalt de protescție și securitate.

Sisteme inginerești de ultima generație și standardele înalte de calitate.

Complexul locativ Coliseum Palace este un proiect ingineresc ultramodern, care a fost elaborat și realizat cu ajutorul  celor mai inovaționale sisteme și tehnologii europene. Toate sistemele inginerești utilizate în acest complex – începînd cu profilurile geamurilor și terminînd cu sistemul climat-control – sunt rezultatele colaborării unei echipe superporofesioniste.

Cea mai ecologică zonă a orașului.

Cartierul îmbrățișat de pădure, Vă oferă cea mai spectaculoasă locație din Chișinău. Aici aveți toate avantajele unui stil de viață sănătos și in același timp în apropierea centrului capitalei. Puteți ieși cu rolele, plimba cu bicicleta sau face jogging chiar pe aleile padurii, respirînd un aer cu adevărat curat și  proaspăt, bucurîndu-Vă din plin de beneficiile mișcării. In Сoliseum Palace copiii se dezvoltă armonios, departe de aglomerația orașului.

Sala de sport gratuită

Timpul este valoarea cea mai de preț a omului modern. Cu cât mai puțin timp petrecem pe drum, cu atât mai mult rămâne pentru afaceri, familie și odihnă.
Propria sală de sport într-un complex locativ nu este adierea modei, ci grija față de cei care locuiesc aici. Pentru antrenamente nu este nevoie să vă deplasați în alt capăt al orașului.
Sala de sport ColiseumPalace stă mereu la dispoziția dumneavoastră. Bine echipată și deschisă la orice oră. Este nevoie doar să rezervați orele de antrenament comode.
Serviciul gratuit pentru toți locuitorii complexului nostru.
Coliseum Palace - zona dvs. de confort!

Optînd pentru Coliseum Palace veți alege un premium veritabil.

Noblețe, caracter unic, cinstea și onoarea.... Se pare că aceste calități umane inestimabile au rămas doar în istorie, timpuri cînd educația și bunele maniere au fost primordiale din primele zile de viață. Totuși e posibil și în zilele noastre să fim înconjurați de oameni de calitate. Trebuie doar corect sa ne alegem locul, în care vom trăi. Coliseum Palace este un complex locativ unic pentru cei care apreciază veritabilul, pentru care confortul și calitatea sunt pilonii vieței.