Noutati


 • Sarbatoarea Copiilor în Coliseum Palace

  01.06.2018
  Haideți să ne iubim copiii noștri și să avem grija de ei. În viața matura ei vor lua amintiri din copilărie. Acelea amintiri, pe care noi le vom lăsa în memoria lor. Le dorim tuturor micuțelor o coplilărie fericită și colorată, așa cum a fost  astăzi la sărbătoarea copiilor în Coliseum Palace! Noi ne-am străduit și ne pare că ne-a reușit.
 • Cum vei începe săptămîna, așa și o vei petrece!

  28.05.2018
  Cum vei începe săptămîna, așa și o vei petrece! Începeți ultima săptămîna primăverii cu zîmbet și buna dispoziție, împărtășindu-le cu cei din jur într-o zi atît de frumoasă.  :) Și nu uitați ca buna noastră dispoziție depinde de noi înșine!  :) Un început de săptămînă frumos Vă dorim!
 • #MyColiseum.

  21.05.2018
  Coliseum Palace - территория вашего комфорта! Мы заботимся об удобстве жильцов нашего жилого комплекса и постоянно разрабатываем новые способы сделать вашу жизнь проще. Сайт http://coliseumpalace.md/ создан для удобства и экономии времени. Здесь мы размещаем текущую информацию о комплексе, акции, предложения и новости. Кроме того, каждый жилец может зарегистрироваться на сайте и получать адресные уведомления о новостях дома, лизинговых и коммунальных платежах в личном кабинете #MyColiseum.  
 •  

  Buna dimineața, prieteni!

  18.04.2018
  Răsărit de soare este un fenomen deosebit, aproape mistic. Orice început aduce după sine noi speranțe, noi realizări, o nouă viață......
 • DEBARA

  17.04.2018
  Sunteți pasionat de sport, depozitați lucrurile sezoniere sau faceți conserve delicioase? Nu doriți să aglomerați apartamentul. Noi va oferim soluția – o debara. Acum accesoriile voluminoase nu vă vor crea probleme și nu vor aminti o dată în plus de existența lor. Aranjați-le în debara și aruncați-le din minte până în sezonul următor.  
 • Atmosfera Pascală la Coliseum Palace

  05.04.2018
  Coliseum Palace face tot posibilul pentru confortul și buna dispoziție locatatilor săi.
 • Fațada ventilată la Coliseum Palace

  02.04.2018
  Fațada ventilată în Coliseum Palace nu este doar o opțiune modernă de finisare a clădirii, ea servește la izolarea și protecția pereților. Cum funcționează: Între stratul de izolație termică și partea interioară a materialului de placare este o fantă aeriană mică. Datorită circulației permanente a aerului, vaporii care ies din încăperi prin perete nu se condensează pe suprafața peretelui sau a materialului de izolare și nu afectează termenul de exploatare al acestuia. IMPORTANT: dimensiunile fantei aeriene sunt proiectate cu ajutorul unor calcule matematice complicate, luând în considerare mai multe caracteristici ale clădirii.
 • OFERTA DE SĂRBĂTORI DE LA COLISEUM PALACE

  29.03.2018
  Oferta specială de la complexul locativ Coliseum Palace: programul unic de finanțare și rata inițială pentru orice apartament – 5000 euro!
 • Доброго позитивного понедельника, друзья!

  26.03.2018
  Как начнешь неделю, так ее и проведешь! Давайте начнем последнюю неделю марта с улыбки и поделимся с окружающими. Тем более день такой солнечный :) Помните, степень доброты нашего утра зависит только от нас :) Доброго позитивного понедельника, друзья!
 • Martie înzăpezit

  22.03.2018
  Primăvara aceasta s-a dovedit a fi geroasă și bogată în zăpadă, astfel încât sarcinile personalului nostru s-au majorat. Facem cărărușe și creăm o dispoziție bună pentru locuitori chiar de dimineață. Locuitorii casei noastre nu sunt nevoiți să-și croiască drum prin nămeți, însă pe terenurile de joacă zăpada rămâne neatinsă. Poate că este ultima ocazie de a se împroșca cu bulgări de zăpadă sau de a face un om de zăpadă în acest an!